De Shop

Cash and Glory

Als je een gezellige, professionele tattoo/piercingshop zoekt in Amsterdam dan zit je goed bij Cash and Glory. Het is de tattoo en piercingshop van Kangwa en Nesh. Na ieder enkele jaren in andere tattooshops gewerkt te hebben binnen en buiten Amsterdam is het ons in 2013 gelukt om een eigen tattoo en piercingshop te realiseren. Cash and Glory is een mooie shop, lekker licht en open. Niet meer de duistere zaakjes die tattoo shops vroeger waren. Je vindt ons buiten het centrum van Amsterdam in de omgeving van de Amsterdam Arena, Ziggo Dome en AFAS Live.

Je kan bij ons terecht voor:

GGD keuring

Wij staan met onze vergunnning onder toezicht van de GGD en de Voedsel en Waren Autoriteit. Die houden toezicht op onze werkwijze, machines en materialen. Je weet bij ons dus zeker dat al onze behandelingen veilig uitgevoerd worden.

locatieBereikbaarheid

We zijn zowel met het OV als met de auto uitstekend bereikbaar. Gelegen buiten het centrum van Amsterdam vlakbij station Bijlmer Arena, metrostation Ganzenhoef en diverse bushaltes is er altijd wel een manier van openbaar vervoer die aansluit op je wensen. Voor de autobezitters zijn we makkelijk bereikbaar via de S112 en de A9 en bij ons kan je gratis parkeren voor de deur.

Hierdoor zijn we ook voor mensen uit de rest van Amsterdam, en uit de randgemeenten zoals Diemen, Weesp, Abcoude, Muiden en Ouderkerk aan de Amstel een aantrekkelijk alternatief voor de lastiger te bereiken shops in Amsterdam Centrum.

Toegankelijkheid

De shop is volledig rolstoel toegankelijk, en we vinden het een uitdaging om elke klant, inclusief evt beperkingen, van dienst te zijn.

Cash and Glory is geopend op:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 12.00-18.00
Woensdag: 12.00-18.00
Donderdag: 12.00-18.00
Vrijdag: 12.00-18.00
Zaterdag: 12.00-18.00
Zondag: gesloten

Let op !! Je kan bij ons niet pinnen.