Piercing

Boegroe

Boegroe, ook wel bekend als genital beads of yakuza beads zijn balletjes die onder de huid van de penis geïmplanteerd worden.

De balletjes zijn verkrijgbaar in 8mm en  10mm in diameter, en als ovaal en kunnen over de hele schacht van de penis gezet worden, als je wilt kan er ook meer dan 1 boegroe in een behandeling gezet worden. Na 7 dagen kan je langskomen voor een controle.

 

De behandeling

We bespreken eerst samen waar je de boegroe wilt hebben. Hierna maken we het gebied goed

schoon en maken we een sneetje waar de balletjes in gaan. Ook hier kan je meekijken naar waar de boegroe precies komt te zitten.

De meeste jongens ervaren de behandeling niet als heel pijnlijk.

Na de behandeling

Na het zetten van de boegroe leggen wij je alles uit over de verzorging. Deze instructies krijg je ook mee op een briefje, zodat je ze thuis nog eens na kan lezen.

Hygiëne

Al het materiaal dat gebruikt wordt voor het zetten van boegroe is steriel. Naalden en mesjes worden na gebruik vernietigd. Je hoeft dus na het laten zetten van je boegroe geen antibiotica te slikken.

Materiaal 

Onze boegroe zijn gemaakt van siliconen, hetzelfde materiaal als dat gebruikt wordt voor het maken van borst implantaten. Deze siliconen zijn ook echt gemaakt om voor langere tijd in de huid gedragen te worden en zijn volkomen veilig.

Siliconen zijn niet volledig hard. Je kan de balletjes qua gevoel het beste vergelijken met gummi-beertjes. Dit zorgt ervoor dat ze prettiger zitten dan bijvoorbeeld glas of staal.

Interesse? 

Als je interesse hebt om boegroe te laten plaatsen dan kan je altijd langskomen voor meer informatie. Je hoeft voor het plaatsen zelf geen afspraak te maken. Kom je van buiten de stad dan adviseren wij je om voor je vertrek even te bellen om te kijken of alles op voorraad is.

Na 17.15u nemen wij geen klanten meer aan voor het plaatsen van boegroe, dit omdat we graag de tijd voor je willen kunnen nemen.

 

Prijzen

Plaatsen:

8 mm balletje € 75,- per stuk

10 mm balletje € 75,- per stuk

Ovaal  € 125,- per stuk

Verwijderen:

€ 40,- per stuk

Boegroe

Boegroe Balletjes