Tattoo

Bij Cash and Glory kan je terecht voor alle soorten tattoos. Kangwa’s specialiteiten zijn script tattoos en new school. Patrick is onze oldschool (American traditional) wizard, en  bij Julia kan je terecht voor miniatuur dingen, mandalas, fineline, dotwork en blackwork.

Custom werk, een tattoo op maat 

Grote stukken zijn altijd custom ontworpen, op maat voor de klant. Zo heb je altijd iets unieks. Tekenen doen wij niet vooraf, maar op de dag van de afspraak, waar jij bij bent. Hierdoor kan je het ontwerp proces sturen, en krijg je altijd een ontwerp wat helemaal naar je zin is.

GGD Keuring 

Wij staan met onze vergunnning onder toezicht van de GGD en de Voedsel en Waren Autoriteit. Die houden toezicht op onze werkwijze, machines en materialen. Je weet bij ons dus zeker dat al onze behandelingen veilig uitgevoerd worden.

Afspraak maken

Wij tatoeëren op afspraak, en voor het maken van een afspraak vragen we je om langs te komen. Op die manier kunnen we doorspreken wat je precies wilt, je voorbeelden bekijken en een afspraak voor je inboeken. Bij het maken van een afspraak vragen we je een aanbetaling te doen. We vragen een contante aanbetaling van 50% met een minimum van € 50,-
(Afspraken kunnen tot 48u van tevoren worden verzet.
Aanbetalingen zijn niet restitueerbaar)

Prijzen

Voor prijzen van tattoos vragen we je om langs te komen in de shop. Prijzen bepalen via de email of telefoon is helaas niet mogelijk, omdat de prijs afhankelijk is van veel verschillende factoren.

Hele grote stukken (sleeves, backpieces, etc.) worden per uur berekend, de rest gaat per tattoo. Er geldt voor tattoos een minimum prijs van € 80,-