Tattoo

Black and grey

Bij een black and grey tattoo wordt alleen zwarte en grijze inkt gebruikt. Er komt geen kleur aan te pas. Een realistische black and grey draait om draait om het zo perfect mogelijk kopiëren van een afbeelding in zwart en grijs tinten. Hierdoor lijken de afbeeldingen levensecht, en moet je soms echt twee keer kijken om te zien of iets een tattoo is, of een foto.Wanneer kies je voor een black and grey tattoo?

In principe kunnen alle tattoo stijlen worden uitgevoerd in Black and Grey. Je kan ervoor kiezen om simpele ontwerpen, zoals letters of simpele tribals, met toevoeging van wat schaduwen te laten tatoeëren in Black and Grey. Maar de techniek pas echt tot zijn recht in ontwerpen waar veel grijstinten in voorkomen. Zo kunnen prachtige semi-realistische ontwerpen worden gemaakt in bijvoorbeeld een cartoon- of animestijl, met duidelijke outlines, of er kunnen fotorealistische zwart-witportretten worden gemaakt, die volledig bestaan uit grijstinten.

Hoewel je voor een simpel ontwerpje bij veel tatoeëerders terecht kunt, is het bij een fotorealistisch ontwerp belangrijk om een goede en ervaren tattoo-artist te vinden. Isaac is onze artiest voor realistisch black and grey. Ben jij op zoek naar een portret van een persoon of dier, of juist een afbeelding van bijvoorbeeld een standbeeld? Dan kan Isaac ervoor zorgen dat die als perfecte replica op je lichaam komt.

Hoe verzorg ik een black and grey tatoeage?

Wanneer je een black and grey tattoo laat zetten, moet je deze goed verzorgen. Het is een intensieve tatoeage en je huid kan dat voelen. Het kan afhankelijk van de grootte tot twee weken duren voordat deze genezen is. Het is belangrijk om de tattoo goed vet te houden.Toch gelden ook hier de basisregels. Zo zul je een tijdje uit de zon moeten blijven, je mag er even niet mee zwemmen en je moet de tatoeage natuurlijk goed insmeren.