Tattoo

Lettering

Letter tattoo

Een letter tattoeage is erg populair in Nederland. Deze vorm van tattoeren komt voort uit custom lettering. Het is de kunst van het schrijven, zodat de geschreven tekst op zich kunst wordt. Denk bijvoorbeeld aan kalligrafie, maar ook een prachtig versierde bijbel, of in superstrak schoonschrift uitgevoerde brief. 

Welke stijlen heeft een letter tattoo?

Een letter tattoeage kan op verschillende manieren gezet worden. Je kan de tekst bijvoorbeeld zo plaatsen dat het lijkt dat deze in de huid ligt, of juist bovenop de huid. Stenen letters, of juist hout. Maar ook versierd met prachtige krullen. Als je nog geen idee hebt van wat voor letters je mooi vind dat raden wij je aan om even op deze site te kijken. Natuurlijk kunnen de letters die je hier vindt zo gezet worden. Neem de naam van het lettertype mee of print ‘m uit. We kunnen ook een letter tattoo speciaal voor jou ontwerpen. Dan is deze dus 100% uniek. 

Wil je graag een letter tattoo? Dan is Kangwa de aangewezen artiest. Hij is ervaren in custom lettering door zijn grafitti achtergrond en heeft inzicht in hoe letters in elkaar steken. Hierdoor kan hij van elke letter tattoo een kunstwerk maken. Wil je nou all-out met krullen, schaduw en andere versieringen? Wil je de tattoo met 3D effect of wil juist wat meer ingetogen? Hij kan van elk custom lettering stuk een meesterwerk maken. 

Dus wil jij een naam, bijbeltekst of iets anders met letters? Boek dan je afspraak met Kangwa.

Hoe verzorg ik een letter tattoeage?

Een letter tattoo verzorg je hetzelfde als een normale tattoo. Toch geneest een letter tatoeage meestal redelijk snel. Afhankelijk van de grootte kun je ook meer of minder last van jeuk en korstvorming hebben. Let wel op de basisregels. Zo zul je een tijdje uit de zon moeten blijven, je mag er even niet mee zwemmen en je moet de tattoeage natuurlijk goed insmeren en vet houden.

Letter tattoo

Voorbeeld van een Letter tattoeage