Tattoo

Mandala

Wat is een Mandala tattoo

Een Mandala is een symmetrisch figuur met de prachtigste patronen, die aan een kanten stof kan doen denken. Vaak zijn deze vormen vrouwelijk, sierlijk en eventueel gecombineerd met afbeeldingen van edelstenen of bloemen. Een mandala tattoo kan bovendien gedeeltelijk met schaduw ingevuld zijn. Bij mandala tattoos wordt veel gebruik gemaakt van dotwork. Je kunt bij een mandala dus nadenken om er kleine stipjes in te plaatsen. Op die manier krijgt de mandala tattoeage nog meer diepte en leven.

Wil je een mandala tattoo die speciaal is gemaakt voor een bepaalde situatie of die uniek is voor jou. Julia vindt niet alleen het zetten van mandalas heel leuk, maar je kan ook bij haar terecht voor het ontwerpen hiervan. Op die manier weet je zeker dat je een uniek stuk hebt, wat helemaal naar je smaak is.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw nieuwe mandala tattoo? Kom dan even langs bij Julia. Zij kan je alle ins en outs en do’s en don’ts vertellen rondom jouw tattoeage.Hoe verzorg ik een Mandala tattoeage?

Een mandala tattoo verzorg je hetzelfde als een normale tattoo. Het is vaak een groter stuk van je lichaam dat getattoeerd wordt, dus je kan jeuk en korstvorming hebben. Standaard gelden een aantal basisregels. Zo zul je een tijdje uit de zon moeten blijven. Ook mag je er even niet mee zwemmen en je moet de tattoeage natuurlijk goed insmeren en vet houden. Wanneer je je tattoeage bij ons laat zetten, zullen we je nog informatie meegeven die specifiek voor jou is.