Tattoo

New School

Wat is een New school tattoo? Om dat goed te begrijpen moet je weten wat de new school stijl inhoudt. New school is een stijl van tatoeƫren die het meeste doet denken een stripboek. Cartoonish invloeden, felle kleuren (maar het kan zeker ook in black n grey) en dikkere lijnen. Vaak is hier ook wat ruimte voor humor in het ontwerp.Old school vs New School Tattoo

Er is een verschil tussen “oude” Old School-tattoos en “nieuwe” Old School-tatoeages. Een groot verschil zit in de kleuren. In het verleden was er geen grote keuze aan tattoo-inkten en de technologie van de apparatuur die destijds werd gebruikt, was ook zeker niet zo goed als de apparatuur die nu gebruikt wordt.

In het verleden waren de opvul kleuren solide, zoals rood en groen, met een toevoeging van tinten in blauw, geel, bruin en paars. De contouren worden meestal gedaan in zwarte inkt en vetgedrukt.

New School is een nieuwe stroming die duidelijk is afgeleid van Old School. Er wordt gebruik gemaakt van dezelfde vette lijnen en heldere kleuren, maar de afbeeldingen zijn grotesker en doen soms surrealistisch aan.

Wil je een new school tatoeage?

Kangwa is onze new school artiest, en hij is meer dan bereid om ook voor jou je new school ontwerp te maken, zodat je iets helemaal unieks hebt.